View Single Post
Vechi 31.08.2009, 15:22:15
cristiboss56's Avatar
cristiboss56 cristiboss56 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 16.12.2006
Locație: Oricare ar fi vicisitudinile zilelor și anilor,oricare ar fi durata lor,vine ora răsplatei:BRĂTIANU
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Noesisaa Vezi mesajul
Cristi, nu , nu cred ca e greu. Nu am de unde sa stiu, dar ma gandesc ca acolo unde este dragoste, orice este posibil.

Ceea ce ma deranjeaza este determinismul. Adica -- cei conceputi in afara de marti si joi precis vor fi desfranati, rai, handicapati, etc etc etc. Nu cred ca o anumita zi poate sa determine viata unui om. Felul in care suntem depinde foarte mult de felul in care suntem educati, de anturajul in care crestem si traim, de inclinatiile personale, de persoanele deosebite pe care avem oportunitatea sa le intalnim, de cartile pe care le citim, de viata de familie pe care o vedem in familia noastra. Mi se pare o aberatie sa spui ca daca vrei copiii buni si cuminiti trebuie obligatoriu sa ii faci marti sau joi, si daca nu ii faci marti sau joi trebuie sa ai grija ca precis au tot felul de inclinatii periculoase. Mai curand, daca vrei copiii buni trebuie sa i grija cum ii cresti.
Acum drept să-ți spun Cristina, cred că orice copil este bine plăcut lui Dumnezeu , inclusiv ce-l rezultat în afara căsătoriei , sau chiar dintr-un viol nenorocit . Dumnezeu cel milostiv e în primul rând iubire , multă iubire ce mintea omenească nu o poate înțelege și cuprinde în totalitatea ei. Dar dacă ținem post și vrem din toată inima să-l respectăm așa cum se cuvine, putem a ne înfrâna, iar de greșim , repet, nu-i capăt de țară, dar să nu o facem premeditat !