View Single Post
Vechi 31.08.2009, 18:02:10
OmuBun
Guest

Implicit

Eu cred ca dincolo de toate, nimic nu-i intamplator, si daca ai putere sa te rogi si sa te indrepti, iti poti (re)gasi cararea dreapta, nu cea pe care te aflai inainte de a merge la vrajitoare, ci cu mult mai inainte cand poate nici nu stiai de multe dintre tentatiile vietii.
In al doilea rand, eu nu am cunostinta despre o "vrajitoare" care sa nu fie escroaca, iar ceea ce te poate distruge nu e ghicitul ei, ci autosugestia ta. Oricum, din cate am inteles, daca n-ai fi mers acolo, n-ai fi avut sansa sa te apropii de biserica si de Dumnezeu, iar faptul ca ti s-a dat aceasta sansa eu zic ca nu-i intamplator! Dar, fii te rog mai perseverenta in credinta, ragreta-ti sincer faptele si nu le mai repeta. In mod normal ti se pare aproape imposibil. Cunosc fiindca nu de mult am trecut prin asa ceva. Totusi, fara prea mult efort, citind despre Parintele Arsenie Boca, am decis sa plec cu toata familia la mormantul lui, iar in drumul nostru am mai trecut pe la alte 8 manastiri unde ne-am rugat si am platit acatiste de 40 de zile. De atunci parca simt nevoia sa nu pierd nici o duminica fara sa merg la biserica, cat despre vechea slabiciune o tratez de parca nici n-ar fi existat vreodata!
Sta in puterea ta sa te indrepti, iar bunatatea lui Dumnezeu nu are limite. In plus nu stiu daca ai incercat vreodata sa citesti Paraclisul Maicii Domnului. In cazul tau ar fi trebuit, zic eu. La 27 de ani, eu ar fi trebuit sa fiu mort, nu petru ca mi-au prezis vrajitoarele, ci fiindca nimeni nu mai credea ca-mi mai revin, nici cei de la Fundeni. Acum multumesc Lui Dumnezeu, am 49 de ani, am o familie unita, am doi baieti de care suntem foarte mandri, cel mic are 11 si nici nu concepe sa nu ma insoteasca la biserica de fiecare data. "Ce nu ne omoara, ne face mai puternici!" La vremea aceea, citeam foarte mult Paraclisul ca am ajuns sa-l stiu si acum pe dinafara. Mi-a fost de mare ajutor si-l recomand oricui!
Dumneziu sa-ti dea sanatate si intelepciunea de pe urma!
Reply With Quote