View Single Post
Vechi 31.08.2009, 19:27:58
vsovi vsovi is offline
Banned

Data înregistrării: 16.02.2007
Locație: har†>>>s'C'e'r
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Iustin32 Vezi mesajul
Acesti oameni au fost din sanul primelor grupuri de adventisti dupa marea dezamagire(pacaleala), au cunoscut mult mai multe despre dedesupturile insailarilor de minciuni ale sotilor White care s-au imbogatit cu banii castigati pe vanzarea cartilor si care mergeau din mincina in minciuna pentru a tine mica comunitate de pacaliti in jurul lor.

1. Daca 1851 s-a infiintat AZS, unde era pe vremea Apostolilor ca ziceti ca si ei erau asteptatori?!!!
2. Insăși doamna White afirmă această poziție. Ea spune: "Revelația asupra 'ușii deschise și inchise' de la paginile 34-37 mi-a fost dată in 1849. Aplicația versetelor din Apoc. 3:7, 8 dată sanctuarului ceresc și a lucrării lui Hristos era complet nouă pentru mine. N-am mai auzit pe nimeni enunțand această teorie. " ("Supliment" la "Experiență și viziuni" p. 2).
Cred ca sunt cuvintele ei, asa ca nu spui adevarul.

Insusi faptul ca se scuza (si cine se scuza, se acuza) spunand ,,Aplicația versetelor din Apoc. 3:7, 8 dată sanctuarului ceresc și a lucrării lui Hristos era complet nouă pentru mine. N-am mai auzit pe nimeni enunțand această teorie. ",imi demonstreaza ca minte cu nerusinare; ea a auzit de aceasta teorie de la cineva din lideri, confirmand-o apoi cu o ,,revelatie,, pentru a fi mai convingatoare. Pana si faptul ca voi, urmasii ei negati cu atata nerusinare evidenta in majoritatea discutiilor facand din negru alb si invers, demonstreaza minciuna in care traiti.

ma crezi draga Iustin ca eu nu pricep ce susztii?

poi daca ea nu mai auzise pana atunci ceva, teoria respectiva, iar apoi cineva dintre liderii lor a venit cu teoria respectiva shi ea a confirmat-o abea apoi de la Hristos... de ce nu poate fi asta adevarat? shi ce ei nu-l puteau ashtepata pe Hristos decat apostolii? tot creshtinul il ashteapta pe Hristos daca este credincios...

deci nu prea pricep cum ai demonstrat minciuna... sau de ce ar fi trebuit sa-i fie dat ei inainte respectiva teorie cu sanctuarul? de ce n-ar fi putut ea intreba, sa se roage shi sa-i fie descoperit daca e conforma cu scriptura abea apoi?