View Single Post
Vechi 04.02.2007, 14:13:24
Mysterya Mysterya is offline
Junior Member

Data înregistrării: 04.02.2007
Implicit

Este bine sa faci dragoste atunci cand ai chef cu persoana iubita, nu cand iti spune regulamentul. La fel, este bine sa mananci sau sa te usurezi atunci cand ti-o cere corpul, nu regulile care tot de oameni au fost facute, nu de Dumnezeu. Caci daca biblia ar fi fost inspirata de Dumnezeu nu ar fi continut atatea blesteme la adresa crestinilor, atatea oribilitati, incesturi si cate si mai cate porcarii descrise in Vechiul Testament. Sunt destul de multe nereguli si in Noul Testament, pe care se pare ca nimeni nu le baga de seama. Am observat ca oamenii cei mai habotnici sunt cei care nu au citit Biblia, habar nu au ce contin ea in totalitate, pentru ca daca ar sti, n-ar mai numi-o Sfanta Scriptura. Din pacate in crestinism a invins curentul iudaic, iar consecinta dramatica pentru europeni si pentru omenire a fost iudaizarea fortata plus inrobirea lumii la jugul iudaic. Astazi mitologia evreilor ne este impusa in scoli cu titlul de adevar absolut pe cand mitologia oricarui alt popor este categorisita ca si culegere de povesti pentru copii. Dar roata se va-ntoarce pentru ca "cei din urma vor fi cei dintai".
Iisus nu a spus niciodata ca iti trebuie certificat de casatorie ca sa faci dragoste cu omul iubit. Dragostea , ca si rugaciunea, este ceva intim, ceva sacru, si prin socializare isi pierde din puritate. A pupa iconi si a merge la biserica sa te rogi in vazul tuturor nu inseamna neaparat credinta, asa cum a te casatori cu cineva nu inseamna neaparat iubire adevarata, ci mai curand (cum vedem in majoritatea cazurilor)o respectare a regulilor "societatii".
Sincer, nu vad ce pacat exista in acest superb act, acela de a face dragoste, pe care eu il vad ca fiind sacru, si in ce masura acel certificat de casatorie si ritual bisericesc de sfanta taina a cununiei mijlocita de un preot (deci de un om, nu divinitate) poate sterge cu buretele "pacatul" de a face dragoste cu cel iubit. Va rog frumos, explicati-mi logic acest lucru, pentru ca sincer mi se pare absurd. Daca vreau binecuvantarea lui Dumnezeu asupra iubirii mele pot sa i-o cer eu singura impreuna cu cel iubit, nu cred ca e nevoie de atata carnaval.
Problema pacatului in sexualitate aduce cu ea alte probleme, deoarece o persoana care are in subconstient ideea bine inradacinata ca sexul e ceva rau, va avea mari obstacole in a atinge starile de orgasm sau extaz mistic in timpul actului sexual. Va mirati ca-l numesc extaz mistic? Il numesc asa pentru ca eu asa percep sexualitatea, este un act sacru, o cale extraordinara de a ma purifica si de a simti fiinta iubita mai bine, de a ma contopi cu ea...
Nu sunt impotriva religiei, dar consider ca, pe langa lucruri benefice, contine multe aberatii... Cred foarte tare in Dumnezeu, insa este un Dumnezeu pe care l-am descoperit eu insami, nu un Dumnezeu care mi-a fost impus prin educatie sau prin alte lucruri exterioare.
Concluzionand, consider ca omul ar trebui sa se simta liber sa isi manifeste dragostea in plan fizic fata de cel iubit cand vrea, cum vrea, in ce fel vrea, si in orice loc vrea. Traim pe pamant iar sexul ne-a fost dat tot de Dumnezeu, si este cu adevarat una din cele mai mari placeri de pe pamant.
Reply With Quote