View Single Post
Vechi 01.09.2009, 05:58:32
mirelat
Guest

Smile happy hour

Ma bucur ca v-au placut pozele si va multumesc ca ati lasat cateva cuvinte despre ele.

Ca sa faci din pasiunea pentru fotografie o arta trebuie sa ai (pe langa simt artistic dezvolat) o camera foto profesionala si sa te pricepi destul de bine la programe de prelucrare a imaginilor pe calculator, in speta cred ca Photoshop este cel mai cunoscut si folosit.

Am deschis acest topic (si am ales un titlu destul de general, zic eu) la sectiunea de "stiri, actualitati, anunturi" ptr ca m-am gandit ca si voi daca aveti sau intalniti fotografii deosebite sa le postati aici si sa le putem admira cu totii. Cristi, parca nu-i vad locul pe sectiunea "Stiinta si teologie".

Fac insa precizarea (Dorina, mai ales ptr tine) ca pentru a le putea posta asa cum am facut-o eu, pozele respective trebuie sa fie urcate (upload) undeva pe web, deci sa fie spre exemplu macar pe site-uri ca webshots sau picasa sau flickr sau photobucket, de unde sa puteti da "copy image location" pentru a le insera pe acest topic.

Inchei nu inainte de a va mai face o dedicatie fotografica... un apus de soare in Bayside Marina, NY:

si un tradafir cules de pe meleaguri elvetiene

Reply With Quote