Citat:
În prealabil postat de topcat
Da? Credeam ca perioada comunista a fost a anticristului.
Ca sa vezi...
|
poi tu crezi ca a trecut perioada lupului rapitor imbracat in haina sfanta shi care-shi ascunde chipul marshav in sanul sau omoplatul drept?
nu ai citit ca vine in chip ascuns asha fel incat totzi apostatzii il vor primii cu bratzele deschise shi va incerca sa-i inshele pana shi pe cei aleshi?
sau cum crezi ca se va arata? la inceput se va arata bland shi va trimite slujitorii sai sa entuziasmeze vazduhurile ca sa semnezi shi sa acceptzi autointronarea sa... shi duhul lor se va depune pe uneltele ademenitoare shi in locul icoanei shi la loc sfant va sta fiara pustiirii cautand sa-i traga pe totzi in nebunia de pe urma shi in reutatea cea veche...
poi ai mai vazut viclean sincer? ai mai vazut interes al lacomiei shi al duhului minciunii maririi de sine ca sa vina shi sa-tzi zica pe fatza, votatzi-ma shi nu mai credetzi in Hristos ca defapt eu sunt Hristos? nu acela era Mantuitorul ci eu sunt mantuitorul?
iadul s-a pregatit sa-i inghita pe creshtini ... din ei inshishi de parca au impresia ca ei inghit pe cate cineva... shi tu crezi ca a trecut?
poi calea cea larga este spre haul fara fund... shi tu crezi ca noi am trecut de valea pierzarii?
filmele alea horror nu sunt iluzii ci sunt reale doar ne fac ei mereu sa avem impresia ca sunt doar filme... nu, alea exista in mintzile celor multzi... shi abea ashteapta prilejul sa devina fapte reale... filmele de groaza nu sunt filme... raul cel mare este pregatit shi coshmarul va veni atunci cand te ashteptzi mai puzin, pe nepregatite, sa vezi atunci ce distractzii pe draci shi ce suferintze pe sufletul tau...
vremea este putzina shi s-ar putea in fiecare zi ca pana seara sa fim mortzi.