View Single Post
Vechi 01.09.2009, 14:24:06
vsovi vsovi is offline
Banned

Data înregistrării: 16.02.2007
Locație: har†>>>s'C'e'r
Religia: Ortodox
Implicit

poi draga Irina2009

nu e ciudat ca iata ca au murit socrii, el a facut cancer shi tu te gandeshti la flirturi jegxy? shi te prezintzi atat de nevinovata ca mai ca te-ash crede sfintzishoara...

poi da daca el beea fiindca se gandea ca nu te mai culci cu el pe motiv ca-l insheli? oricum afacerea pe care i-ai propus-o a fost cinica, drog contra drog, bine ca n-a acceptat...

trebuia doar sa-i spui ca daca s-a indragostit de alcool, divortzezi, caci pentru pricina de adulter potzi sa ceri divortzul... caci daca bei shi injuri potzi fi sigur ca shi curveshti in timpul ala shi te shi crezi asha de bun shi fericit... ca un leu... dar acum nu mai trebuie sa-i spui nimic, cred ca a intzeles shi el unde a ajuns... dar sa shtii ca pe oamenii neiubitzi shi nevinovatzi shi inconshtientzi shi naivi ii cam ia Dumnezeu shi ii lasa pe cei rai, pe noi cei ce avem nevoie de multa mantuire... shi smerenie... ca daca nu ascultam atunci sa ne mancam intre noi?...

ma iarta ca am fost mult prea dur cu tine, shi ma rog sa te ajute Dumnezeu ca precis itzi este foarte, foarte greu la o varsta foarte tanara... deci

sa te apere shi sa te pazeasca Mila Maicii Domnului... shi sa va ierte Dumnezeu pe totzi.

shi multzumesc ca ai nadajduit in pacatoshii de pe forum... pacatoshii lui Hristos...

asha ca ma iarta ca am fost beat de sine insushi... cand am indraznit sa te sfatuiesc.

Last edited by vsovi; 01.09.2009 at 14:35:52.
Reply With Quote