View Single Post
Vechi 01.09.2009, 15:56:54
speranta's Avatar
speranta speranta is offline
Senior Member

Data înregistrării: 02.09.2007
Locație: Galati
Religia: Ortodox
Implicit

....aseara eu si fetita mea ne uitam din nou la acel filmulet cu barzele....ne distram bine pe seama acestui filmulet, ne cautam privirile in a aproba bucuria....
si ma gandeam cum as putea sa il intrepretez din punct de vedere duhovnicesc,ce invat eu din acest filmulet...ma gandeam asa: Dumnezeu este unic, a creat omul si toate vietatile de pe acest pamant si le-a lasat sa se inmulteasca....si a creat si crocodilul si leul si ursul si toate animalele acele fioroase care noua omului parca nu ne-ar fi de folos, dupa inima noastra, am vrea sa vedem doar pisici catelusi si toate mici, dragute de mangaiat....dar totusi creatia lui Dumnezeu este variata in domeniul animalelor, toate cu un rost de fapt, toate sunt minuni ale lui Dumnezeu ...si totusi copii cu dizabilitati sunt si ei minuni pentru ca au crescut intr-o burtica de mama ...credem noi ca nu au fost creati ptr noi in mod special? caci ei sunt raspanditi pe tot globul... credem noi ca nu au rostul lor?...eu cred ca Dumnezeu ne-a iubit prea mult...ceea ce am trait alaturi de fetita mea cu bune si rele, nu pot sa spun in cuvinte, nu as fi putut trai niciodata fara ea...ea a contribuit la a ma cunaste pe mine si de a cunoaste pe Dumnezeu ... ea mi-a daruit "lacrimi... de bucurie".
Doamne ajuta!
Reply With Quote