Subiect: Nu stiu
View Single Post
Vechi 01.09.2009, 19:03:37
sia's Avatar
sia sia is offline
Senior Member

Data înregistrării: 25.11.2007
Locație: Bucuresti
Religia: Ortodox
Implicit

Iubim si suferim de cand lumea .... Toti am trecut prin asta si am scos-o la capat pana la urma , cumva ..iti voi spune ce cred dar tu fa ce simti si ce crezi ca-i mai bine pt tine .
Daca esti sigura de iubirea ta ptr el , poti lasa orgoliul la o parte si ..cauta-l tu , doar zici ca ati fost impreuna doi ani si..ca inca te iubeste . (aici , n-ai cum sa fii asa sigura )
Nu astepta octombrie cand incepe facultatea ..
Spune ce simti si intreaba-l daca nu i-a ajuns perioada de regasire asta daca stii sigur ca nu are pe nimeni si sufera si el .. poate nu are curaj sa te caute . Eu sunt mai in varsta si asa vad lucrurile .. mai bine sa pui capat tuturor indoielilor , cat mai repede , decat sa tragi nadejde si sa suferi . Cred ca ai observat am subliniat mai multi de daca /parca ...eu imi permit ,ca sa zic asa , sa-i folosesc nefiind in locul tau , tu insa elimina-i din problema ta si clarifica lucrurile .
Domnul sa te ajute , fata draga , ca-n El trebuie sa-ti pui nadejdea indiferent de necaz . Acum ai unul de sufletel .. nu dispera ca se va rezolva .

Last edited by sia; 01.09.2009 at 19:06:48.
Reply With Quote