SA MA ROG , SA UIT SI SA MERG MAI DEPARTE .
Uita trecutul si mergi mai departe , asa este o vorba la romani . Sa merg mai departe si sa uit ca eram sa fim omorati pe strada , toata familia , de trei infractori nenorociti ? Sa uit ca oamenii legi in loc sa-i pedepseasca ii favorizeaza prin disculparea a doi dintre ei , iar celuilalt sa-i se dea o incadrare juridica a faptei foarte usoara , fara a se tina cont de loviturile de bata primite de mine (in cap ,maini si peste picioare) si de pumnii si picioarele primite de fiul meu , de la acestia ? Sa uit ca fiul meu nevinovat poate ajunge in inchisoare , ca s-a aparat de infractori , lovind o singura data , la voia intamplari si nici macar nu stie unde a lovit ? Cum sa uit ? Au trecut doi ani si clipele acelea de groaza imi sunt vii si acum in mintea mea . Am inghitit mii de medicamente si tot nu am uitat acele clipe de cosmar . Cui ii pasa in tara asta de o familie de oameni simpli ? Politistilor care au stat in sediu ,fara sa le pese ca niste oameni nevinovati sunt omorati pe strada , de trei infractori recidivisti ? Ce le-am facut noi ? Nici macar nu-i cunostem ? Cum sa cunoastem asemenea persoane ? Noi suntem o familie care nu are treaba nimanui si isi vede de treburile sale. Sa uit ca procurorul care a anchetat acest caz , ne-a tratat ca pe niste infractori , tipand si vorbindu-ne ca unor persoane care nu merita sa se discute cu ele ? Unde este respectarea demnitati umane ? Sa uit ca judecatorul in care ne pusesm mare incredere , nu a consemnat adevarul spus de martorii nostri in declaratiile acestora ? Sa uit ca avocatii ne-au tradat si nu ne-au aparat interesele asa cum cere codul deontologic ? Sa uit cand vad ca si in momentul de fata multe lucruri nu merg bine si conform legi ? Cine ne ajuta din aceasta tara ? Am scris la toate institutiile statului roman si majoritatea petitiilor au fost trimise catre Curtea de Apel , care judeca apelul . Nu doream ca in acest mod sa ni sa raspunda . NU . Doream si dorim sa se trimita o echipa de investigatii , aici unde locuim , sa se cerceteze ceea ce acuz eu de atata timp . Un cartier intreg stie de drama familiei mele . Zilnic sunt intrebata de oameni , despre cazul meu , iar eu le spun adevarul cu privire la toate ilegalitatile pe care le intampina familia mea . Cui ii pasa ca amandoi sunt foarte bolnavi (cardiaci ) si ca banii nu ne ajung si pt medicamente si pt viata de zi cu zi ? In acesti doi ani m-am umilit mult cerand ajutor celor care au competenta sa ne ajute , dar din cauza ca sunt prea multe persoane cu functii inalte , nu ni se da atentiacuvenita . Cred ca infractorii rad de se prapadesc cand vad ca nimeni nu ne ia in seama . Acest lucru il stiu sigur , tinand cont cum se lauda socrul unuia dintre infractori (cel cu care ne judecam ) . ' Am un colonel si un procuror si il bag si pe tasu si pe fisu in puscarie .' Da !? Dar ceea ce a facut acest socru , nu este trafic de influenta ? Ceea ce au facut politisti , procurorul , judecatorul nu este abuz in serviciu ? Scriind politistul si procurorul declaratiile cu mana dansilor si consemnand fapte neadevararte nu este fals in declaratii ? Cum sa uit toate acestea si sa merg mai departe ? Cam multe s-au adunat si cam multe trebuie sa uit . Poate voi uita in momentul in care ii vom arata nevinovatia fiului meu si va fi liber . Deci , ce aveti de spus romani cu privire la acest caz si la modul in care suntem tratati , noi oamenii simpli ?
|