Subiect: gelozia
View Single Post
Vechi 02.09.2009, 10:56:40
cristina2012's Avatar
cristina2012 cristina2012 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 30.04.2006
Locație: Bucuresti
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Anna Vezi mesajul
Ca sa formulez printr-o metafora cum e gelozia mea. Ma simt ca o Regina pe un Tron (asezat pe inima lui). Uneori mi-e frica sa-mi pierd ori statutul de Regina (prin infidelitatea trupeasca) ori Tronul (prin infidelitatea sentimentala)
Tu intelegei relatia asta static. Acum esti bine si asa trebuie sa ramai. AIUREA!!!
Relatia in casnicie e dinamica. Trebuie sa lupti mereu, sa fii reincoronata in fiecare zi (sau aproape). Mereu apar alte incercari, alte provocari, mereu trebuie sa lupti, mereu trebuie sa gasesti sensul si sa valorizezi noi situatii in care te pune viata.
In mometul de fata esti o regina parvenita, de aceea nu te simti sigura. Vrei sa iti dea altii siguranta. Nu se poate. Trebuie sa fii regina pana la ultima picatura de sange. Totul din tine sa simta si sa transmiata mesajul: "eu sunt regina". Trebuie sa iti intre in cap ca dragostea este o lupta nesfarsita.

De fapt nu esti regina "inca", ai ocazia sa devii. Te-ai inscris, ai fost acceptata, acum va trebui sa inveti, sa dovedesti zilnic de ce esti in stare. Multa Bafta!
Reply With Quote