Iadul e pavat cu intentii bune - asa era o vorba.
ortodox4life si windorin au avut cele mai reale, logice si dupa logica umana si din punct de vedere religios raspunsuri. Deci nu mai are rost sa comentez prea mult subiectul.
Nu stiu de ce multi au inteles ca cel tatuat este considerat pierdut. Sunt de parere ca "tatuajul este un pacat" si foarte adevarat ca "este o portita" pentru alte patimi. Si cel care se tatueaza are sanse mai mari sa fie pierdut, cred ca asta era ideea (indiferent care ar fi mesajul tatuajului).
Treaba cu "MAMA" ca tatuaj intr-o inima... pai cred ca in inima trebuie sa stea Hristos, cand pui orice altceva mai presus nu mai esti pe calea cea buna.
Ideea cu versetul... e deja explicata, adaug numai mici completari: te poate duce la nepasara, considerand ca ai un "ajutor" sa-ti aduca aminte de Dumnezeu si vei depune mai putin efort sa te apropii singur. Poate duce la mandrie, expunandu-ti dorinta ta de a fi cu gandul la Dumnezeu in felul asta crezand ca ai o usoara superioritate. Omul are deja toate armele de mantuire numai sa le foloseasca pe toate si cat mai des posibil.
Cred ca oricine vrea un tatuaj, sa se gandeasca nu numai la primul gand ci la mai multe posibilitati ce pot decurge din asta. Normal ca un tatuat daca se va intoarce complet catre Dumnezeu va fi iertat, dar va avea mult de lucru. Si asa suntem destul de slabi, nu e nevoie sa ne luam inca mai multa munca.
|