Subiect: O intrebare !
View Single Post
Vechi 02.09.2009, 11:14:27
FiulRisipitor's Avatar
FiulRisipitor FiulRisipitor is offline
Senior Member

Data înregistrării: 05.08.2009
Locație: Germania
Religia: Ortodox
Trimite un mesaj prin Yahoo pentru FiulRisipitor
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Basileus Vezi mesajul
Buna ziua ,

Am si eu o problema, si ma gandeam ca ma poate povatui cineva cu ceva, sau sa-mi dea o explicatie la ceea ce urmeaza. Am avut un vis cam ciudata, Am visat ca in camera mea , aveam o icoana cu Maica Domnului, iar ea se misca in icoana, si plangea tinandu-si mainile impreunate. Eu ma uitam la Dansa, si ma rugam si plangeam si eu, iar picioarele ma ardeau; apoi din aceeasi icoana a iesit Sf Filofteia, cea de la Arges, si s-a asezat langa mine si se ruga si ea, eram foarte speriat, si apoi m-am trezit.
Nu stiu, e foarte ciudat visul, sper ca imi poate da cineva un sfat, in legatura cu acest vis. Multumesc

Cel mai bun sfat... uita visul cat poti de repede! Nu mai stiu unde am citit si nici daca citez corect, dar spunea un sfant ca "cel ce crede in vise sau vedenii si incearca sa le gaseasca sensul, este ca si cel care alearga dupa umbra sa". Nu avem nevoie de vedenii, Dumnezeu (sau orice alt sfant) nu se va supara. Daca chiar a fost un mesaj se va gasi o cale sa-l afli in alt fel.
Vezi ca visele noastre sunt influentate de starea psihica din timpul zilei, de diverse evenimente, sau diverse lucruri pe care le-am auzit si vazut, chiar si cele pe care nu le-am bagat de seama, ele pot ajunge in subconstient si sa iasa la suprafata cand nu ne asteptam.
Cel mai bine nu dam importanta si trecem mai departe.
Reply With Quote