Citat:
În prealabil postat de Iustin32
2. În casa Tatălui Meu multe locașuri sunt. Iar de nu, v-aș fi spus. Mă duc să vă gătesc loc. 3. Și dacă Mă voi duce și vă voi găti loc, iarăși voi veni și vă voi lua la Mine, ca să fiți și voi unde sunt Eu. 4. Și unde Mă duc Eu, voi știți și știți și calea.(Ioan 14
Calea este doar moartea, iar daca ar fi cum ziceti voi, la sfarsitul lumii, ar fi zis ,,stiti si timpul,, dar El a zis calea.
|
locashuri am impresia ca e vorba de locuri sfinte, de altare, de biserici ca locuri, din loc in loc adica, in sensul ca nu este doar Templul cel Vechi din Ierusalim, in sensul asta, dar Biserica e Una, shi Locul sfintzilor este cu Domnul... nu e vorba cred, nu shtiu dar nu cred ca vor sta pe categori separate, pe pile shi prietenii, pe tot feluri de religii, ci acolo unde este Hristos, vor fi shi sfintzii... din multe locashuri ce sunt la Tatal... dar nu erau gatite shi Hristos in smerenie va gati un loc... deci din multele locashuri va gati un loc... pentru noi shi va veni shi ne va lua cu Sine... ca sa fim shi noi unde va fi shi El... shi noi shtim ca se duce la Tatal shi shtim shi Calea...
calea este Calea smereniei, Buna Murire fatza de reaua murire, calea dragostei duhovniceshti... iar unii vor fi vii cu duhul altzii cu sufletul iar altzii shi cu trupul shi incinshi la mintea cugetului lor, la mijloacele lor... dupa cum Dumnezeu le va descoperi lor shi va voi sa fie shi sa faca, sa slujeasca Tatalui cu fiecare din ei... ceva de genul asta...