Citat:
În prealabil postat de windorin
Dupa moarte intalnim pe cel caruia i'am slujit in aceasta viata.
Vom intalni singuratatea sau comuniunea, egoismul sau iubirea, pe diavol sau pe Hristos.
Problema apare insa acolo ca din ce in ce mai multi nu mai cred in viata de apoi. Iar aceasta o zic faptele lor.
Faptele noastre, de fapt, caci pana si noi, cei din Biserica, ne straduim sa ne intarim neincetat in credinta.
Legat de cei intorsi din asa'zisa "moarte clinica", nu stiu ce sa spun. Nu cunosc prea multe. Am insa un gand.
Daca, dupa ce si'au revenit, acei oameni devin crestini autentici, spun cu toata taria ca acea "moarte" le'a fost de folos. Altfel, nu!
|
O prietena , mi-a povestit ce a trait ea de curand .
Era pe masa de operatie si , deodata s-a trezit ca-si vede corpul de undeva de sus , de langa tavan , s-a recunoscut imediat ...vedea ce fac medicii si auzea ce vorbeau ..ei erau tare agitati sa o readuca la viata .
S-a simtit atrasa de ceva mai puternic de vointa ei , pt ca spune ca ea-si dorea sa ramana acolo sa vada ce fac medicii .
Apoi , a parcurs un drum printr-un fel de tunel la capatul caruia era o lumina imposibil de descris ..si a ajuns pe un fel de plaja ..
cu nisip foarte fin , parca era aur , totul in jur era intr-o lumina aurie , valuri line care udau plaja . Dar , n-a putut merge mai departe pentru ca era un gard foarte inalt si el tot ca de aur si nu vedea ce-i dupa el.
Mergand pe langa el , nu-i vedea capatul ..se intreba oare cum va face ea sa treaca dincolo de acel gard si a sesizat un fel de clanta s-a gandit ca este si o usa ..desi nu-i vedea conturul .
Usa era inchisa si apasand pe acea clanta , s-o deschida , a auzit o voce barbateasca :
Cine esti ? Ce vrei ?
I -a raspuns cum o cheama si ca vrea sa intre (interesant ca si-a spus numele de fam dupa sot deci cum este trecuta ea in acte .. nu doar numele de botez ) . Vocea i-a raspuns :
Du-te , nu poti intra.
Atunci , acea forta a tras-o prin tunel .. ca si prima data .
Ea vroia acum sa nu mai vina aici ci sa ramana acolo ..atat era de frumos .
Spune ca -i sigura ca nu a fost vis sau mai stiu eu ce ..totul i-a ramas in suflet ..s-a schimbat mult in bine , pretuieste viata mai mult ca pana acum.
Medicii i-au spus ca sunt suparati pe ea ..
de ce ne-ati speriat d-na ! era sa va pierdem si i-au zis de moartea clinica ..ea nu povestise inca prin ce-a trecut sufletul ei ..
Si-a schimbat foarte mult comportamentul si are mai mare credinta decat pana atunci . Este sigura ca i s-a mai dat o sansa sa indrepte unele lucruri pe aici ..