Subiect: sfarsitul lumii
View Single Post
Vechi 02.09.2009, 15:39:11
caminaris's Avatar
caminaris caminaris is offline
Senior Member

Data înregistrării: 23.07.2009
Locație: Galati
Religia: Ortodox
Trimite un mesaj prin Yahoo pentru caminaris
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Florin-Ionut Vezi mesajul
Unii sustin ca toate semnele sfarsitului se vor petrece in timpul aceleiasi generatii, adica sa spunem in jur de 70-80 de ani. Eu pe aceia ii cred. Exista presupuneri ca primul semn este reinfiintarea statului evreu in 1948.
O generatie dureaza 20-30 de ani (nu 70-80), adica pana la varsta la care se naste o noua generatie: un cuplu se casatoreste pe la 23 de ani sa spunem si pe la 24-26 are primul copil - atunci incepe o noua generatie. Ca medie putem considera o generatie ca fiind 25 de ani. Insa nu asta e important (cat va dura sfarsitul lumii).
Unele semne ale Apocalipsei au si aparut (dupa parerea mea): in Europa si in SUA sunt de cateva saptamani incendii de vegetatie de proportii foarte mari, virusul gripei porcine a afectat cam toate tarile si se raspandeste cu o repeziciune formidabila. Chiar alaltaieri era un reportaj la tv unde era exprimata parerea unui grup de savanti japonezi care apreciau ca, in acest ritm, pana la sfarsitul anului e posibil ca 20 la suta din populatia Japoniei sa fie afectata!
Mi-e teama ca am intrat deja in anii Apocalipsei si numai rugaciunea unor Sfinti Parinti din Sfantul Munte Athos mai ne tine in mila lui Dumnezeu. Cuviosul Paisie Aghioritul ne sfatuia sa avem o mica gradina pe la tara unde sa ne cultivam cam toate ale gurii pt ca o sa suferim si de foame (foamete la nivel planetar) in anii urmatori, care vor fi si ultimii.