View Single Post
Vechi 02.09.2009, 17:03:42
AndruscaCIM's Avatar
AndruscaCIM AndruscaCIM is offline
Senior Member

Data înregistrării: 16.08.2009
Locație: Germania
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de costel Vezi mesajul
Daca sotul va deveni gelos doar pentru ca ai stat de vorba cu duhovnicul, poti fi sigura ca el va fi gelos ori de cate ori te va vedea stand de vorba cu un barbat. Iar acela nu este sot cu adevarat. Eu nu-mi pun intrebari de genul "de ce a stat de vorba sotia mea cu acea persoana?", pentru ca am incredere deplina in ea.

Cine nu a inteles ca duhovnicul este un parinte care te naste, te ridica din starea nefireasca in cea fireasca, poate afirma despre el ca este un strain.

Un duhovnic adevarat iti va da sfaturi tinand seama si de faptul ca vietuiesti langa cineva care nu are nu are legatura cu biserica. Asa ca nu e cazul sa crezi ca prin venirea la duhovnic dai nastere la conflicte in familie. Duhovnicul nu are rolul de a aprinde scandalul, ci de a sterge orice gand care ar duce la aparitia certurilor.
Dar sotia nu iti spune ce discuta cu anumite persoane si cine sunt ?

Nu as putea intelege situatii de genul asta pentru ca in momentul in care suntem amandoi ma si prezinta persoanelor cu care vorbeste sau imi spune cine sunt si ce subiect are de discutat cu respectivii si asta pentru ca asa simte si la fel fac si eu. Scuze dar asta nu inseamna gelozie sau lipsa de incredere, dar cu siguranta inseamna o buna comunicare
In cazul meu daca lucrurile ar incepe sa decurga altfel...mi s-ar parea ca a uitat codul bunelor maniere :-?

Last edited by AndruscaCIM; 02.09.2009 at 17:24:42.
Reply With Quote