Citat:
În prealabil postat de tigerAvalo9
Subtitrare nu are?Traducere adica.
|
Din pacate, nu are traducere. Oricum, ideea era ca printre cei care au trecut prin experienta asta se numara si o femeie oarba din nastere, care, o data iesita din trup, a inceput sa vada pentru prima data in viata ei. Cazul cel mai tulburator e al unei tipe care, pentru a-i fi extirpata tumoarea aflata undeva la baza creierului, a trebuit sa i se dreneze tot sangele din creier timp de circa o ora. E un caz care rastoarna orice argumente contra pe care le-ar putea aduce scepticii, pentru ca e clar ca persoana respectiva nu putea avea halucinatii sau orice activitate cerebrala din moment ce nu mai avea sange in creier. E foarte interesant de urmarit povestile celor intervievati si, pe undeva, e linistitor sa-i asculti pe toti descriind starea de bine absolut care ii incearca in lumea de dincolo.
Dar, chiar daca nu apar in acest documentar, stiu si cazuri de persoane care povestesc lucruri absolut infricosatoare despre ce li s-a intamplat in urma mortii clinice.
Insa, oricare ar fi natura experientei, in marea majoritate a cazurilor, oamenii se schimba profund, incep sa aprecieze mult mai mult valorile spirituale si timpul petrecut alaturi de cei dragi, devin mai putin competitivi si mai putin interesati de a avea parte de succes. Eu cred ca o asemenea schimbare radicala a modului de a privi si a trai viata nu poate fi rezultatul unor vise sau halucinatii.