Subiect: O intrebare !
View Single Post
Vechi 02.09.2009, 18:39:03
antoradoi's Avatar
antoradoi antoradoi is offline
Senior Member

Data înregistrării: 17.01.2009
Locație: Bucuresti
Religia: Ortodox
Implicit Visele

In materie de vise,opiniile sint diferite.Sint duhovnici care sar ca arsi daca le spui ca ai visat ceva,ce tie ti s-ar parea a fi oarecum semnificativ,si-ti da rapid un oarecare citat din SF.SCRIPTURA...
...Eu ,tind sa cred ca Dumnezeu lucreaza cu oamenii dupa socotinta SA,si ni se releva cum considera...dar in asa fel incit ,fiecare sa-L percepem ,la masurile la care noi,oamenii ,sintem...si ,ca noi ,oamenii sa-L intelegem,si sa ni-L insusim...Pe scurt:Domnul Hristos ne vorbeste ,fiecaruia,pe intelesul nostru...
Personal ,am vise revelatorii...asa ca oricine mi-ar spune orice ,eu,merg pe "drumul " stiut,de mine. Cred in Dumnezeu.Si daca sint in necaz ,IL chem.Daca sint bucuroasa ,pentru ceva ce mi-a daruit,II multumesc....
Am fost grav bolnava ,un an si jumatate ,semiparalizata.Nimeni nu mai credea ca voi mai merge ,vreodata...Am plins si m-am rugat ,neincetat,indelung...Ma spovedeam si ma impartaseam cit puteam de des...Am inceput ,la un moment dat ,sa visez...Am visat ICOANE pe care nu le identificam a fi intru vreo BISERICA...si apoi le-am "descoperit" care pe unde.(voi detalia alta dat'). Am avut nenumarate vise ...revelatorii (asta am constatat cind m-am facut sanatoasa...)
Multumesc lui Dumnezeu!
Reply With Quote