View Single Post
Vechi 02.09.2009, 20:39:13
Iustin32 Iustin32 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 05.05.2008
Implicit

Citat:
În prealabil postat de tricesimusquintus Vezi mesajul
Punctual am selectat din postarea dlui Iustin chiar pasajele ce le stiu eu personal in contradictie si cu ce afirma Ellen White in scrierile ei, si cu marturisirea de credinta a adventistilor de ziua a saptea. De aceea mi se par atat de aberante aceste acuze. Ale site-ului respectiv, nu ale dlui Iustin. Dansul doar repeta ce au spus altii deja si n-ar avea nici o vina daca nu ar avea la dispozitie mijloacele de informare in acesta privinta.
Mestere ,posibil sa existe si exagerari dar daca jumate sau mai putin din aceste lucruri sunt adevarate, atunci cu totii va aflati in inselare mare. Eu nu cred ca ce spune Canright sunt niste inventii, poate e subiectiv, dar asa cum va cunosc cred ca majoritatea faptelor relatate de el sunt reale chiar daca zici tu ca ar fi exagerate. Aceste fapte au fost mai repede ascunse de liderii vostri si scoase din editiile mai noi ale cartilor dnei White fapt care se inscrie logic in profilul vostru, de a nega tot ce va aduce atingere. Inteleptul se razgandeste adeseori, nebunul niciodata.