Subiect: Simt cum stagnez
View Single Post
Vechi 02.09.2009, 20:42:07
zaharia_2009's Avatar
zaharia_2009 zaharia_2009 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 05.07.2009
Locație: Romania
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Mara2009 Vezi mesajul
Am nevoie de ajutor..un acatist ..pentru a ma ajuta sa ma impac cu prietenul meu. Va spun ca el e ortodox dar nu e credincios si vad cum se macina dar nici vorba sa cedeze.Imi moare sufletul in fiecare zi.Am nevoie de ajutor..chiar am nevoie de un ajutor grabnic.
Mara,tu faci parte dintre secretosii strasnici ai forumului : nu spui nimic despre cam ce virsta ai avea. Insa pari oricum f. tinara, dupa comportament.
Eu nu am sa-ti dau un sfat tehnic(pa care sa-l aplici si sa iti rezolvi problema)tocmai pt. ca asa ceva nimeni nu poate sa-ti dea, dar am sa-ti spun cite ceva ce vad la tine:
- cum este acela un ortodox daca nu este credincios ? pai ortodox tocmai asta inseamna : drept credincios. Vezi cu cine te-ai imprietenit , cu unul care il desconsidera pe Hristos. De la un asemenea astepti tu un comportament cuminte. Pai cine nu are frica si rusinea lui D.zeu nu sti ce este ?
- ,,imi moare sufletul in fiecare zi" pt. un neortodox ? pt. acesta faci tu acest sacrificiu? Asta pe de-o parte pt. ca pe de alta sti ce spune Hristos :,,... nu este pacat ce intra in gura ci ce iese din gura pt. ca asta vine din prisosul sufletului " Daca tu cu gura ta spui ca iti moare sufletul sa sti ca asta nu este o metafora si nu esti departe de adevar !
Ajutorul il gasesti la Hristos si la duhovnicul tau pt. o problema asa de grea si nu pe un topic ! Deci fugi de graba la un duhovnic bun si nu mai zabovi caci spune proor. David in Psaltire:,, vai de cel ce se increde in oameni" !
Dumnezeu sa te binecuvinteze si sa-ti odihneasca sufletul de durere !
Reply With Quote