Citat:
În prealabil postat de Mara2009
Am nevoie de ajutor..un acatist ..pentru a ma ajuta sa ma impac cu prietenul meu. Va spun ca el e ortodox dar nu e credincios si vad cum se macina dar nici vorba sa cedeze.Imi moare sufletul in fiecare zi.Am nevoie de ajutor..chiar am nevoie de un ajutor grabnic.
|
Mara,tu faci parte dintre secretosii strasnici ai forumului : nu spui nimic despre cam ce virsta ai avea. Insa pari oricum f. tinara, dupa comportament.
Eu nu am sa-ti dau un sfat tehnic(pa care sa-l aplici si sa iti rezolvi problema)tocmai pt. ca asa ceva nimeni nu poate sa-ti dea, dar am sa-ti spun cite ceva ce vad la tine:
- cum este acela un ortodox daca nu este credincios ? pai ortodox tocmai asta inseamna : drept credincios. Vezi cu cine te-ai imprietenit , cu unul care il desconsidera pe Hristos. De la un asemenea astepti tu un comportament cuminte. Pai cine nu are frica si rusinea lui D.zeu nu sti ce este ?
- ,,imi moare sufletul in fiecare zi" pt. un neortodox ? pt. acesta faci tu acest sacrificiu? Asta pe de-o parte pt. ca pe de alta sti ce spune Hristos :,,... nu este pacat ce intra in gura ci ce iese din gura pt. ca asta vine din prisosul sufletului " Daca tu cu gura ta spui ca iti moare sufletul sa sti ca asta nu este o metafora si nu esti departe de adevar !
Ajutorul il gasesti la Hristos si la duhovnicul tau pt. o problema asa de grea si nu pe un topic ! Deci fugi de graba la un duhovnic bun si nu mai zabovi caci spune proor. David in Psaltire:,, vai de cel ce se increde in oameni" !
Dumnezeu sa te binecuvinteze si sa-ti odihneasca sufletul de durere !