Citat:
În prealabil postat de Iustin32
Mestere ,posibil sa existe si exagerari dar daca jumate sau mai putin din aceste lucruri sunt adevarate, atunci cu totii va aflati in inselare mare. Eu nu cred ca ce spune Canright sunt niste inventii, poate e subiectiv, dar asa cum va cunosc cred ca majoritatea faptelor relatate de el sunt reale chiar daca zici tu ca ar fi exagerate. Aceste fapte au fost mai repede ascunse de liderii vostri si scoase din editiile mai noi ale cartilor dnei White fapt care se inscrie logic in profilul vostru, de a nega tot ce va aduce atingere. Inteleptul se razgandeste adeseori, nebunul niciodata.
|
Daca ar fi fost doar exagerari, nu m-as fi sesizat (ar fi de inteles pentru o persoana precum Canright), insa
toate ideile pe care le-am punctat sunt false.
Cat priveste "lucrurile ascunse" de lideri, reiterez sfatul meu: aveti posibilitatea de a verifica editiile mai vechi ale cartilor, si chiar originalul, apoi puteti emite judecati de valoare.
Sa stiti ca au fost facute analize ale manuscriselor chiar de grafologi. Era imposibil pentru un om de acum un secol jumatate (si cu educatie incompleta) sa detina atatea informatii verificate abia azi in domeniul educatiei, medicinei si nu in ultimul rand al teologiei. S-a suspectat o contrafacere in editiile mai noi le cartilor.