Citat:
În prealabil postat de admin
Aici putem discuta despre rugaciune si daca aceasta ne ajuta in viata sau nu.
|
Cel putin eu, nu concep dragostea fata de DUMNEZEU fara rugaciue. Rugaciunea ma intareste in lupta cu ispita si cadere in pacat, ma inalta, ma purifica, imi intareste legatura cu Divinitatea , ma detaseaza de nimicimea lumi in care traim , imi anuleaza frica lumeasca , ma intareste din toate punctele de vedere. Sint complet altul de cind ma rog regulat, sint alt om iar pacatele pe care le aveam in trecut le-am anihilat pur si simplu, chiar daca ispitele imi dau tircoale. Spun rugaciunile de seara, rugaciunile de dimineata, rugaciunea zilei , citesc in fiecare zi cite un Acatist. In timpul zilei ma rog in gind cu proprile cuvinte si spun de nenumarate ori IISUSE HRISTOASE, FIUL LUI DUMNEZEU, MILUIESTE- MA PE MINE PACATOSUL ! Ma ajuta foarte mult, imi infrineaza iesirile fata de anumite situatii, ma pondereaza, ma linisteste mai ales la serviciu si pe strada. Nu ezitati sa va rugati de cite ori aveti ocazia inclusiv si periodic acasa. Nu exista justificare, ca nu avem timp, ca am uitat, pentru ca si Dumnezeu va va uita si nu va avea nici El timp pentru voi. DUMNEZEU SA NE LUMINEZE CALEA ! +