View Single Post
Vechi 04.09.2009, 02:30:16
crni_72 crni_72 is offline
Junior Member

Data înregistrării: 03.09.2009
Locație: Arad
Religia: Ortodox
Implicit Doamne Ajuta!

Citat:
În prealabil postat de windorin Vezi mesajul
"- Parinte, este rau a merge la discoteca?
- Daca si acolo te poti ruga si nu te tulburi intru nimic, nu este pacat sa mergi. Oare nu este si acolo Dumnezeu?!"

Mi'a ramas in minte acest minunat raspuns. Nu de putine ori ma lovesc de niste raspunsuri pe care le simt straine de Ortodoxie, insa nu sunt in masura sa sustin un raspuns ca norma ultima. Cred insa ca nu este pacat a merge acolo, ci pacat este doar a te desparti de Dumnezeu. Prin urmare, masura fiecaruia poate sa ii dea voie sau nu sa mearga in astfel de locuri.

Discoteca si cluburile de muzica. Voi cum vedeti lucrurile?
Se stie clar ce fel de oameni[copii tineri] merg la discoteca:droguri,tutun,alcol etc si sambata dupa vecernie sa ne ferim de tot lucrul rau,parca asa am gasit eu in cartea besericeasca undeva scris.Da este pacat de a te despartide dumnezeu asta e clar dar daca esti un crestin adevarat alegi si tu sa zicem duminica dupa amiaza mergi la o cofetarie si nu unde se savirseste pacatul[discoteca] deoarece discotecile de azi nu mai sint din ani 80 cu muzica care se asculta siazi si nu erau droguri si alte prostii la noi in tara,si o fata serioasa nu merge la discoteca sa danseze mai goala si sa se uite toata lumea la ea.Parerea mea este ca discotecile si cluburile unde sint atatea care distrug sufletul omului nu este ceva crestin.Poate mersul in vacanta,muzei,parcuri,munte,manastiri,facerea de bine etc,Doamne Ajuta!
Reply With Quote