Citat:
În prealabil postat de andreicozia
Impresia ca intelegem alte culturi asa "din avion" sau din ce ni se serveste gata "incalzit" de altii este o mare inselare, lipsa de iubire, si include in plan personal un aspect grav psihologic omoritor de suflet si anume acceptarea cu buna stiinta a minciunii de sine.
Acum Andrei-Traditie cu "fratii" vor sari din nou ca sunt simpatizant musulman insa uitati de faptul ca in aprecierea voastra sunteti ghidati de programarea la care ati fost supusi de cind v-ati nascut.
GLOBALIZAREA nu are loc numai dpdv economic si administrativo-religios, adica negativ pentru credinciosi ci trebuie sa vedem si aspectul pozitiv pe care sa-l folosim si in avantajul nostru al umanitatii in lupta cu Premergatorii Antihristului.
UN ADEVARAT CRESTIN TREBUIE SA FIE SOLIDAR cu oricine duce o lupta activa impotriva tavalugului care niveleaza si sterge credinta si omoara sufletele si chiar GINDIREA
Ne apropiem cu viteza de momentul in care trebuie sa constientizam ca lupta a devenit UNICA, a tuturor credinciosilor indiferent de religie(majora), si ca DIVIZATI intr-o lume globalizata potrivnica crestinismului si a tot ce inseamna crestere a sufletului, vom pieri pe rind
Noi aici nu stim altceva decit sa ne lamentam academic si in mii de cuvinte cum si ce a dus la vinzarea tarii la dizolvarea traditiilor si a neamului insa toate ramin vorbe, iar nemernicii cei care o fac activ sunt bine-merci, isi vad de distrugere in continuare si mai si rid de noi cu fundul si de "smerenia" FOARTE CONVENABILA LOR si acceptarea tacita a "destinului".
Revenind la talibani , uiite ca ei nu accepta acest destin mioritic de resemnare sau "karma" ca niste "lorzi" si ajungind la disperare pentru fiinta lor si tot ce reprezinta ei ca natiune, se lupta ca David cu Goliath, pina la ultima suflare iar noi din cauza handicapului de a fi trepadusi care se gudura cu mic cu mare la picioarele EU si Nato ii consideram pe ei Antihristul
Este incredibil de cita incetosare si tulburare a mintii dam dovada daca am ajuns sa credem ca niste bieti oieri si fermieri din muntii Afganistanului sau Pakistanului care vor sa fie lasati in pace si sa-si continuie traditia milenara ASA CUM LE DICTEAZA CULTURA LOR, lupta cu disperare cu ei insisi si cu invadatorii nivelatori globalisti vicleni de mina carora , continuind in acelasi spirit mincinos vom pieri sufleteste si mintal cu totii.
|
Cozia , eu cred ca tu traiesti intr-o lume a ta in care talibanii sunt baieti buni si islamul e religie adevarata .
http://barenakedislam.wordpress.com/...raphic-images/
Daca reusesti sa vizionezi acest filmulet fara sa ti se faca rau , iti urez bun venit in lumea reala, Cozia.