View Single Post
Vechi 04.09.2009, 11:35:43
Henric_al's Avatar
Henric_al Henric_al is offline
Junior Member

Data înregistrării: 04.09.2009
Implicit Sfanta Scriptura in lumina Documentarelor Discovery

Frati crestini, asistam in ziua de astazi la o noua metoda de argumentare intr-o chestiune stiintica, chiar cu implicatii teologice. Ivirea inevitabilul moment cand noi sau interlocutorul nostru ne spune "Am vazut pe Discovery..." cutare lucru. De multe ori la auzirea unei asemenea vesti, ne blocam nu mai stim ce sa mai spunem sau daca replicam punem cuvantul nostru impotriva postului Discovery, lucru care nu ne avantajeaza.
Sa continui cu o lunga prelegere acuma, nu are rost ... pe masura timpului vom puntea diseca subiectul, insa va voi spune ce am ajuns sa cred:

1. Manipularea prin televiziune a ajuns la un asemenea grad in care, omul de rand se increde mai mult in stirea de pe Discovery decat in Sfanta Scriptura, cand vine vorba de religie.
2. Caracterul Scripturii de "Scriere Inspirata" s-a transformat in cazul postului Discovery in "Documentar Inspirat"

Permite-mi sa ma socheze acest fapt. Increderea de care s-a bucurat acest post de televizune intr-o vreme, le-a permis sa atenteze la tot ceea ce tine de Scriptura. Cred ca populatia de factura crestina, ar trebui sa ia atitudine in acest sens.
Reply With Quote