View Single Post
Vechi 04.09.2009, 15:08:20
tricesimusquintus tricesimusquintus is offline
Banned

Data înregistrării: 09.05.2009
Religia: Alta confesiune
Implicit

Citat:
În prealabil postat de pacatosul Vezi mesajul
Eu nu inteleg voi adventisti sau ce sunteti ce cautati pe un forum de religie ortodoxa
Ratiunea noastra pe acest forum este de a indrepta (cu ajutorul Dumnezeestilor Scripturi) neadevarurile rostite la manie de oameni ca dvs.

Citat:
eu nu intru pe forumurile voastre pline de blasfemi si de minciuni strigatoare la cer...
Gura pacatosului... neadevar rosteste :)
Daca nu intrati, de unde stiti ca sunt pline de blasfemii si de minciuni strigatoare la cer?

Citat:
nu ne luam dupa o fufa americanca (tara blestemata a multor secte care vin sa ne invete pe noi religie si credinta dreapta;nemernici)care se credea noul mesia....Pe cand S.U.A. era abia descoperita noi aveam Voronetul noi aveam sute de manastiri cu asezari monahale de sine statatoare in tarile romane si multi Sfintii si veniti voi ai dracu sa ne invatati religie.
Domnule pacatosul (remarcati, nu v-am numit "domnule pacatos") observ ca nu sunteti certat doar cu gramatica, ci si cu buna cuviinta. E doar o observatie, nu va judec, pobabil aveti oaresce probleme, si in atari situatii, omul la nervi mai si dracuie si vorbeste urat...

Citat:
Pot sa aduc multe argumente de ce sarbatorim Duminica noi ortodoxi,insa DEGEABA ITI ARAT EU CA E ALB DACA TU VEZI NEGRU .Am avut multe infruntari cu diferiti sectanti pe tema asta degeaba am adus argumente,degeaba am pierdut cateva ceasuri ca n-am ajuns nicaieri decat mi-am facut nervi.
Daca aveti argumente, sunteti liber sa le prezentati, insa fara prejudecata ca nu veti fi ascultat, si cu calm caci nervii nu ajuta, ci cauzeaza la sanatate.

Citat:
mai bine betiv ortodox decat sa no cinstesc pe Maica Domnului meu.
In acest punct, sunteti in flagranta contradictie cu Scriptura, dar probabil n-o cunoasteti...