?
Te rog fa-ma sa inteleg si tu esti sectant?ca sa stiu cu cine vorbesc?sa pot sa-ti raspunzi ca sa stiu la ce nivel sa vorbesc ...ca de esti sectant rost nu are sa vb. multe cu tn ca nu am ce... ca scriptura toata poti sa o stii daca nu o intelegi cum trebuie si nu e interpretata corect eu acolo am facut doar o aluzie pe care probabil fiind sectant nu ai inteles-o....sectanti cu tot cu scriptura merg in iad degeaba o stiti daca nu o intelegeti,caci daca ati stii atunci nu ati mai fi sectanti logic nu?
Zici de mine ca judec apai uitate de la tine...si eu acolo am facut doar o observatie :))
Nu e nevoie sa intru la forumurile voastre ca cunosc ce blasfemi si minciuni va ies pe gura ,cunosc invataturile voastre si credinta voastra stramba ca nu o data m-am intalnit cu voi si doar acolo no sa fie adevarul evangheliei pe forumurile voastre cand voi sunteti despartiti de Hristos si de Biserica Lui...
Am mai spus frumos :"Omule se intoarce usor de la pacat de la eres mai greu" pot sa vb cu tn zile si ani sa-ti spun sa-ti arat degeaba tu mereu vei vedea negru am avut multe intalniri cu cei ca voi si eu m-am oprit in a incerca sa intorc pe cineva de la eres.."Mai de folos este omului de a se curati de propriile patimi,decat a scoate popoare din robia pacatului.
Last edited by pacatosul; 04.09.2009 at 15:24:21.
|