Citat:
În prealabil postat de pacatosul
Te rog fa-ma sa inteleg si tu esti sectant?ca sa stiu cu cine vorbesc?sa pot sa-ti raspunzi ca sa stiu la ce nivel sa vorbesc ...ca de esti sectant rost nu are sa vb. multe cu tn ca nu am ce... ca scriptura toata poti sa o stii daca nu o intelegi cum trebuie si nu e interpretata corect eu acolo am facut doar o aluzie pe care probabil fiind sectant nu ai inteles-o....sectanti cu tot cu scriptura merg in iad degeaba o stiti daca nu o intelegeti,caci daca ati stii atunci nu ati mai fi sectanti logic nu?
Zici de mine ca judec apai uitate de la tine...si eu acolo am facut doar o observatie :))
Nu e nevoie sa intru la forumurile voastre ca cunosc ce blasfemi si minciuni va ies pe gura ,cunosc invataturile voastre si credinta voastra stramba ca nu o data m-am intalnit cu voi si doar acolo no sa fie adevarul evangheliei pe forumurile voastre cand voi sunteti despartiti de Hristos si de Biserica Lui..
|
Ultima editare a postarii dvs ma face sa inteleg ca v-ati adresat mie. Nu nu sunt sectant, sunt adventist de ziua asteapta, denominatie recunoscuta atat de Stat, cat si de Biserica Ortodoxa (cel putin la nivel oficial). Puteti sa va adresati la ce nivel doriti, preferabil ca de la om la om. Multumesc.