View Single Post
Vechi 04.09.2009, 17:23:53
windorin's Avatar
windorin windorin is offline
Senior Member

Data înregistrării: 13.10.2006
Religia: Ortodox
Implicit

Ma bucur pentru gandurile bune. Insa nadajduiesc tare ca bucuria mea de a se fi folosit cineva de cuvintele si gandurile scrise de mine sa nu'mi fie mie ascunsa mandrie, ci curata bucurie, dand slava lui Dumnezeu pentru cartile bune pe care mi le'a randuit sa le citesc, pentru puterea de a fi pastrat ceva din ele si pentru oamenii pe care mi I'a scos in cale.

Maretia unui om se vede in smerenia sa, iar Costel tocmai pe aceasta si'a ales'o.

"Ce ai, pe care sa nu-l fi primit? Iar daca l-ai primit, de ce te falești, ca si cum nu l-ai fi primit?" (I Corinteni 4,7)
"Sa nu se laude cel intelept cu intelepciunea, si cel puternic sa nu se laude cu puterea sa, nici cel bogat sa nu se faleasca cu bogatia sa; ci cel ce voieste sa se laude, cu aceea sa se laude ca stie si cunoaste pe Domnul." (I Regi 2,10)

Bucuria cea mare este a cunoaste pe Dumnezeu si a'L iubi pe El. Cunoastem calea, urmeaza sa si pasim neincetat pe ea.

Last edited by windorin; 04.09.2009 at 17:27:40.
Reply With Quote