Citat:
În prealabil postat de pacatosul
Unde scrie ca Dumnezeu l-a pus sa sarbatoreasca sambata?
|
Acolo unde scrie si ca l-a pus sa nu minta, sa nu ucida, etc. Cele 10 Porunci, chiar daca nu erau in forma scrisa pana la Sinai, existau in constiinta oamenilor. Legea ne arata pacatul, daca nu ar fi existat Legea, cum ar fi fost numit pacatul pe nume, si cum ar fi putut Dumnezeu sa-i traga la raspundere pe pacatosi? (vezi cazul lui Cain)
Citat:
Citatul care l-am dat IEREMIA 31,31 in biblia mea apare,in a ta sectanta fiind nu o gasesti asa ca iti dau un sfat poti sa-i dai foc...
|
Biblia pe care ma sfatuiti sa-i dau foc fiind "sectanta", este chiar Biblia Ortodoxa,(ultima versiune sinodala, Bartolomeu Anania). Ia mai verificati o data si recunoasteti-va greseala.
Citat:
Caci biblia sectanta foarte multe modificari are fiind sectanta nu?
|
Nu. Eu nu folosesc "biblia sectanta", de fapt nici nu posed o Biblie adventista. Ma folosesc de mai multe versiuni ale Bibliei inclusiv cea ortodoxa, din care si citez des. Doar asa am speranta ca nu le veti
da foc, dar se vede treaba ca nu tine de fiecare data...
Citat:
Ai tu mare grija ca multe modificari ati adus biblie si ati falsificat si modificat Cuvantul Lui Dumnezeu asa cum e mintea voastra intunecata de diavoli arhiconi normal ca si biblia a avut de suferit modificari.
|
Fiti pe pace, nu am adus nici o modificare Bibliei. Daca insa verificati versiunea ortodoxa cu originalul ebraic (pentru VT) si originalul grecesc (pentru NT), veti avea surprize neplacute si nu tocmai favorabile ortodoxiei, asa ca mai bine treceti sub tacere acest aspect. E un sfat prietenesc.
Citat:
Bun in citatul dat de domnia voastra se referea la cei ce vor sa fie evrei valabil fiind doar pana la Venirea Lui Hristos cand toate vor fi noi cand va avea loc implinirea legilor vechi.
|
E adevarat ce spuneti, insa pasajul are si o valoare profetica. Nu uitati ca abia in era crestina s-a implinit Cuvantul, Biserica Crestina devenind o "casa de rugaciune pentru toate popoarele".
Citat:
Duminica:a inviat Hristos,a trimis Duhul Sfant si Duminica va judeca lumea asta.
|
Primele doua afirmatii sunt adevarate, a treia nu am gasit sa aiba baza biblica. Si ce e cu asta? A poruncit undeva Hristos sa sarbatorim duminica pentru aceste motive? Nu aveti raspuns la aceasta intrebare, pentru ca ar trebui sa ziceti cinstit: NU
Citat:
Asa ca tu sarbatoreste sambata ca evrei
|
Si ca Iisus si ca apostolii, iar aceasta e pentru mine de mare importanta. Pentru dumneata poate nu, ca dumneata te ghidezi dupa traditie si nu dupa Iisus.
Citat:
vai de tine sectante cand o sa vina judecata si ea va fi acolo si ce vei raspunde cand tu ai urat-o?),urati pe Sfinti care sunt prietenii Domnului ceea ce ei vor cere El va implini.
|
Nu stiu de unde ati dedus ca-i urasc... nu-i urasc.