Cine are urechi sa auda!!!!
Din nou draga Domnule nu ai reusit sa-mi raspunzi la intrebari decat sa-ti arati neputinta.In primul rand in Biblia mea ortodoxa,Domnul stie ce Biblie ai tu sau de unde, nu dau 2 bani pe asta scrie exact cum am scris mai sus la Ieremia 31,31 o sa rog un utilizator ortodox sa se uite in Biblia sa si sa ne anunte ce scrie acolo...
Eu te intreb unde a zis lui Adam Dumnezeu sa sarbatoreasca sambata?Tu imi raspunzi de decalog si de constiinta..ma rog vrei sa arati ca nu te lasi mai prejos.Repet Sambata a fost pusa de Dumnzeu doar evreilor dupa ce au iesit din Egipt doar atunci pana la venirea Lui Hristos cand legea se inoieste!
Draga Domnule ma repet cand a venit era crestina legea se inoise deja nu mai este necesar a sarbatori sambata,ci o noua zi Duminica(Dies Dominica-ziua Domnului).Asta e noua zi lasata de Hristos noua pentru a sarbatori invierea Lui si a noastra.Cu afirmatia dvs. pot sa spun si eu Facere 2,3 "Si a binecuvantat Dumnezeu ziua a saptea si a sfintit-o,pentru ca intr-insa S-a odihnit de toate lucrurile Sale,pecare le-a facut."Nu i-a spus Domnul sa o sarbatoreasca nicidecum,asta cere doar evreilor dupa ce ies din Egipt.
Asa si noi nu sarbatorim sambata ,sarbatorim Duminica in care Hristos a inviat si a adus lege noua tuturor oamenilor caci era necesar ca sarbatoarea sa se schimbe cum scrie la Ieremia 31,31.
Tu nu-i cinsteste si nu crezi in Sfinti sau in Maica Domnului ceea este egal cu ura pentru mine este alegerea ta ce crezi si cum crezi insa va veni Ziua Judecati in care noi toti vom da plata pentru pacatele noastre,dar si voi pentru ereziile voastre vai de voi atuncia ce o sa faceti ca in Maica Domnului si in prieteni Lui Hristos nu ati crezut ce o sa va faceti atuncea ce o sa raspundeti pentru fiecare suflet rapit din Trupul Lui Hristos?Vai DE VOI SI CE-I CE VA URMEAZA VOUA SI INVATATURILOR VOASTRE DIAVOLESTI SI ERETICE!!!!
|