Citat:
În prealabil postat de sophia
Nimic nu este numai alb sau numai negru pe lumea asta.
|
Te rog sa ma ierti ca intervin, ma surprinde duritatea reactiei tale. Ma intreb daca lumea ta de afara este ffff "alba". Nu am intrat de mult pe acest forum, imi place foarte mult. Nu sunt in categoriile mentionate, stiu ca ne-am "intalnit de cateva ori si am vazut ca deschizi multe discutii. Dar simpla observatie a postarii tale arata o contradictie cu ce afirmi - ai inclus cei mai multi useri la categoria "moderati".
Pe forum, chiar pe domeniu, nu poate fi altfel decat in lumea de-afara. Asa cum este intre prieteni, in familie, in oras, in biserica, etc. Depinde de fiecare daca vrea sa intre intr-un bar sexi sau sa se roage intr-o biserica. In orice discutie, dezbatere intervin momente delicate, aprinse, de suspans...
Spuneai ca nu pot fi doi oameni la fel. Unii sunt mai rabdatori, altii mai vorbareti, altii mai filozofi. Altii ne vorbesc urat, dar ne invatam sa-i acceptam asa cum sunt, nu dintr-o data. Unii gresesc, si poate chiar noi gresim. Nu ne putem schimba, intr-o clipa, intr-un ceas, intr-o zi. Depinde de fiecare, de modul in care lucreaza Dumnezeu cu fiecare din ei. Nu poti intelege tot dintr-o data. Si daca vrei sa intelegi, in fiecare zi trebuie sa schimbi ceva in fiinta ta. Nu numai sa intelegi, ci sa si accepti, sa primesti, sa cedezi...
Daca vrei sa iei o pauza, e dreptul tau. Dar nu sa o iei pentru ca te-ai suparat si sa trantesti usa. Ia loc, mai gandeste-te si mai vorbim...
Doamne ajuta!