Eu sunt intrat destul de recent pe acest forum. Marturisesc nu prea va cunosc, deci nu ma pot pronunta. Am experienta altui forum de unde am plecat tot datorita unor atei extrem de incisivi si care-au reusit sa ne scoata pe aproape toti cei ce cred, in decor. Parintele Arsenie spunea sa facem o rugaciune pt cel ce injura, nu sa-l certam, fiindca riscam sa ne ratacim si noi. Aici am intrat dupa mult timp de pauza si chiar mi-a placut fiindca procentul este invers celui de unde vin eu... Chiar daca mai sunt si sceptici, in general nu prea se jigneste si am observat ca multi sunt inca un pic nedumeriti (nu atei) si care vor doar sa-si limpezeasca gandurile in privinta credintei.
sophia, dincolo de gandurile laudabile cu care nu pot sa nu fiu de acord, tu ai tendinta de a cataloga, de a critica, de a clasifica dupa propriile pareri, userii, ceea ce nu se face. E adevarat ca cei care se vad la capitolul "aprecieri", pot avea o vaga multumire (pe mine laudele ma fac un pic suspicios, fiindca nu stiu exact ce se urmareste!), dar ce te faci cu ceilalti? La ce altceva te poti astepta daca dai foc fitilului?
Pe un forum sunt tot felul de oameni, unii destul de stersi in viata de zi cu zi, dar aici au caractere puternice si nu suporta sa fie contrazisi. E extrem de greu sa intelegi firea omului si sa-l mai si modelezi fara ca el sa-si dea seama ca este influenta ta!
|