View Single Post
Vechi 05.09.2009, 16:01:18
Bautar's Avatar
Bautar Bautar is offline
Member

Data înregistrării: 23.07.2009
Locație: Banat
Religia: Ortodox
Trimite un mesaj prin Yahoo pentru Bautar
Implicit Parintele Cleopa

"Dragii mei,in tara noastra sunt o gramada de secte.Dar oricare secta ar fi ele sunt"neghinele tarinii".Voi, care v-ati nascut crestini, care ati crescut crestini din parinti crestini, din stramosi crestini, este o mare rusine si un mare pacat sa lasati radacina voastra si sa va duceti la vrajmasii lui Dumnezeu, care nu cinstesc pe Maica Domnului pe sfinti si sfintele moaste; care hulesc icoanele, Sfanta Cruce, cele sapte Sfinte Taine si tot ce este sfant in Biserica dreptmaritoare a lui Iisus Hristos.
Voi tineti-va de mama voastra spirituala, Biserica Ortodoxa, care v-a nascut prin apa si prin Duh ! Nimic sa nu primiti de la sectanti. Cand vine un sectant sau cineva la tine, intai pune-l sa faca cruce si sa spuna Crezul; " Cred Intr-Unul Dumnezeu, Tatal Atottiitorul, Facatorul cerului si al pamantului...". Daca spune Crezul, vorbeste cu el; daca nu, zi-i : " Fugi, satana, ca nu esti fiu al Bisericii, ci esti al lui Antihrist !"
Deci, totdeauna sa tinem credinta cu statornicie. Un Domn, o credinta si un Botez. In ceea ce ne-am nascut, in aceea sa murim !"