Fara biserica nu exista mantuire!!!
Hai sincer lasa-ne nu sunt doctor in teologie,dar nici tu.Nu am jignit pe nimeni sau trebuia?eu doar am pus in fata ochiilor cum sunt sunt unii sectanti nu m-am referit expres la tine sau trebuia?
Desi am doar 16 ani stiu destule lucruri ca sa-ti inchid gura daca eram student la teologie nu ai fi avut nici o sansa,insa lipsurile mele sunt multe in materie de cunostinta telogica,insa stiu una si buna CA EXISTA UN ADEVAR,O SINGURA CALE CARE DUCE LA MANTUIRE PRIN UNA BISERICA LUI HRISTOS SI RESTUL SUNT RATACIRI SI FAC PARTE DIN CALEA CEA LATA SI MARE CARE DUCE LA PIERZARE.Zi ce vrei accepti sau nu o singura cale si biserica iti aduce mantuire si aceea este cea ortodoxa vorbesc faptele ei de 2000 de ani(Sfinti ei,credinciosi ei si martiri ei).
"Toti avem de invatat" asa e..pacat ca in cazul tau nu exista asa ceva tu nu ai venit aici sa inveti cate ceva,ai venit sa ne dai noua invataturi in materie de credinta si sa faci pe desteptul,pacat ca ai ales prost locul nu avem nevoie de sabatul tau tu nu intelegi ca Legea s-a schimbat sabatul era ziua V.T. ,ziua N.T. este Duminica(Dies Dominica-ziua Domnului).Tu crezi ca toti sectanti ca e destula credinta si sa-l marturisesti pe Hristos si te-ai mantuit,pe cand noi trebuie sa luptam in fiecare zi pentru mantuirea noastra.Tu nu intelegi ca Hristos le-a dat putere apostolilor sai sa ierte pacatele.Transmisa puterea mai departe prin Duhul Sfant?Fara spovedanie si impartasanie nu poate nimeni ajunge in RAI ca si dracu il recunoaste pe Iisus si crede in El dar ce se mantuieste?NU...Asa ca te rog lasa-ne du-te pe forumul vostru sectant si vorbiti cate vreti despre ce vreti ca de vrei sa inveti,invata insa tu nu vrei asta,ci sa te arati superior noua ca "credinta ta e cea buna",dar hai sa-ti spun ceva nu-i asa ti-a mai spus cineva asta?
Probabil ca te-ai facut adventist ca e mai usor asa gata esti mantuit,pe cand sa fi ortodox ca sa ajungi la mantuire e o lupta grea si anevoiasa la care nu multi fac fata si fug la diferite secte unde sunt imbratisati si le se arata "adevarata cale care duce..."desigur la pierzare.Ori stai si lupti in ortodoxie pentru mantuirea ta,ori dezertezi si te duci la sectanti avand un bilet asigurat spre ..stii tu ce iad.
P.S. Cu sectanti e greu sa vorbesti in orice fel degeaba ii arati alb el vede negru mai bine vorbesti cu un zid el macar asculta.
|