Subiect: Forumul nostru
View Single Post
Vechi 05.09.2009, 19:55:14
Fani71 Fani71 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 15.04.2009
Locație: Bruxelles
Religia: Ortodox
Implicit

Sophia, ai zis ca ai gasit si oameni cu care se poate sta de vorba si de la care ai invatat.
Si pe mine m-au tulburat la inceput interventiile si atacurile dure ale unora, dar acum am ajuns aproape sa le ignor. Mi-a fost mult mai bine sa ma concentrez pe mesajele care ma interesau sau la care puteam raspunde eu ceva folositor.
Dar cred ca si cei pe care i-ai pus in categoria 'durilor' spun si lucruri bune si adevarate.

Dar daca te tulbura, da, fa o pauza. Nu are sens sa iti faci rau.
Eu apreciez postarile tale chiar daca cateodata am impresia ca provoci fundamentalistii, le cam dai apa la moara. (Imi amintesti de unii dein elevii mei, cei interesati si cu dragoste de discutii, cu care imi face placere sa am ore; insa care nu asculta intotdeauna ce spune profesorul ;-)). Dar este nevoie si de asta, poate. Si am impresia si ca uneori nu prea asculti raspunsurile pozitive - adica le asculti, dar parca te concentrezi pe cele negative si integriste, si te necajesti, in loc sa te zidesti.
De ce nu incerci sa raspunzi mai degraba celor pe care le numeai moderate, si sa construiesti pe ele?
Cand vrei, putem vorbi si prin mesaj privat. Eu o sa am mai putin timp insa, ca am inceput iar scoala.