Subiect: Forumul nostru
View Single Post
Vechi 05.09.2009, 21:53:50
glykys's Avatar
glykys glykys is offline
Senior Member

Data înregistrării: 13.08.2009
Locație: Bucuresti
Religia: Ortodox
Implicit

Doamna Sophia, imi pare rau ca v-ati suparat, dar va dau dreptate intr-o privinta: pe acest forum nu puteti gasi niste raspunsuri la intrebarile dvs, ci si mai multe intrebari. Mie mi se pare ca nu este vina nimanui, forumistii v-au raspuns cu rabdare, unii cu mai mult sau mai putin tact, cu mai mult sau mai putina pricepere, insa eu consider ca toti v-au dorit binele. Dvs doriti sa discutati cu preoti sau teologi, am citit intr-o postare, bun, nu cred ca ii veti gasi pe acest forum, ci in biserici si manastiri, cum este si normal. Eu una cred ca ortodoxia se simte, se traieste, nu se invata din carti sau din experienta unuia si altuia... Normal ca si acestea pot fi ziditoare sau smintitoare. Eu am ajuns la concluzia ca o carte, oricat de induhovnicita si de simplu scrisa ar fi, daca nu se citeste cu rugaciune, cerand de la Dumnezeu sa iti lumineze mintea sa intelegi ce scrie acolo, ramane inchisa ochilor sufletului. Incercati sa va gasiti un duhovnic pe care sa il intrebati tot ce ati dorit sa aflati pe acest forum, un duhovnic rabdator si priceput, care sa va ofere raspunsurile (am inteles ca nu aveti, ca aveti un preot foarte ocupat, dar eu am impresia ca doriti sa schimbati ceva, de aceea ati si intrat pe acest forum si mie imi pare sincer rau ca ati fost dezamagita). Va rog sa ma iertati daca socotiti ca v-am deranjat cu ceva. Dumnezeu sa va lumineze drumurile!