View Single Post
Vechi 06.09.2009, 09:14:20
teatru-copii teatru-copii is offline
Senior Member

Data înregistrării: 02.08.2009
Locație: Botosani - Saveni
Religia: Ortodox
Trimite un mesaj prin Yahoo pentru teatru-copii
Implicit mistificari de rea-credinta

Citat:
În prealabil postat de condor Vezi mesajul
Preotii cunosc prea putin Sfanta Scriptura.

"Va rataciti! Pentru ca nu cunoasteti Scripturile" - spne Mantuitorul (Matei 22:29)

Cel mai bine este sa va bazati pe Cuvantul lui Dumnezeu (Sfanta Scriptura) nu pe oameni, indiferent cine ar fi ei.

"Cercetati Scripturile, pentru ca socotiti ca in ele aveti viata vesnica, dar tocmai ele marturisesc despre Mine." (Ioan 5:39)
Asa sunt aceste afirmatii. Nu stiu cu cati preoti ai stat tu de vorba. Hristos a spus ca daca un calauzeste alt orb, amandoi se duc in groapa. Tu probabil nici nu stii cum este hirotonit un preot, ce semnificatie au aceste lucruri. Biblia nu se invata cu functiile fiziologice ale creierului si ale ochilor, ci cu harul lui Dumnezeu, al Duhului Sfant si cu simtirea inimii. Primele doua ni le-a lasat si le gasim numai in Biserica Sa (trupul lui Hristos) ce poate sa le transmita enoriasilor (madulare). Nu omul invata pe om, ci Dumnezeu calauzeste sufletul spre viata vesnica. Acolo est cuvantul lui Dumnezeu, asa se invata Scriptura, nu citind pe unde ai chef, dupa cum casuneaza dracii.

Scripturile se cerceteaza numai cu binecuvantarea lui Dumnezeu. Daca mergi la biserica, te impartasesti cu Duhul Sfant, cu trupul si sangele Domnului, atunci este langa tine un inger pazitor care te invata cum sa inveti Scriptura. Altfel e invatatura draconica. Ei stiu Scriptura mai bine decat o stiti voi si stiu ce sa va spuna ca sa va sminteasca.

Iertare, Doamne ajuta!
Reply With Quote