View Single Post
  #51  
Vechi 06.09.2009, 09:51:19
Fani71 Fani71 is offline
Senior Member
 
Data înregistrării: 15.04.2009
Locație: Bruxelles
Religia: Ortodox
Mesaje: 4.711
Implicit

Citat:
În prealabil postat de mihaix Vezi mesajul
Nu "d-na profesoara", nu sunt sfinti....sunt slujitorii Domnului. Asta nu schimba cu nimic faptul ca feminismul a ajuns sa intreaca nu numai limita bunului simt, dar acum ar vrea sa se infiltreze si in clerul bisericii. Vad ca vorbele Sf.Apostol Pavel care spunea ca femaia trebuie sa fie supusa barbatului si sa asculte de el sunt in ziua de azi ignorate fatis. Ca si cum apostolul ar fi fost un nimeni si ca femeile din ziua de azi stiu mai bine.
Bine ai venit pe forum, 'domnule antifeminist'.
Un sfat pedagogic de la doamna cu ghilimele: incearca sa dai argumente mai bune impotriva preotiei femeii decat unele din care sa rezulte (fara sa vrei) ca barbatul ar fi mai sfant si ca femeia nu ar fi slujitoarea Domnului (caci este, chiar daca altfel decat barbatul).
De asemenea, citeste mai cu atentie in ce context spune sf Pavel ca femeia sa asculte de barbat si partea a doua a propozitiei (cea cu dragostea si darea vietii).
Si mai citeste si ce s-a mai scris pe aici, s-au dat destule argumente bune impotriva preotiei femeii.
Aici pe forum se discuta prieteneste si majoritatea incearca sa nu fie prea caustici chiar cand nu sunt de acord cu parerile celorlalti.
Fara suparare, si o duminica binecuvantata! Exceptia ar trebui sa confirme regula.
__________________
"Dacă nu putem fi buni, să încercăm să fim măcar politicoși." (Nicolae Steinhardt în Jurnalul fericirii)
Reply With Quote