View Single Post
Vechi 06.09.2009, 14:01:57
teatru-copii teatru-copii is offline
Senior Member

Data înregistrării: 02.08.2009
Locație: Botosani - Saveni
Religia: Ortodox
Trimite un mesaj prin Yahoo pentru teatru-copii
Implicit infatuos

Citat:
În prealabil postat de topcat Vezi mesajul
Hai sa vorbim despre darurile pe care le faci tu, ca la mine nu e cazul. Inteleg ca esti foarte fericit cind copii de alte religii vin la tine la teatru. Tu crezi ca le-ai dariut ceva minunat: oportunitatea vietii lor, de a asista la o minune. Insa nu vezi cealalta fata a monedei: sarmanii copii iti fac tie un dar, de care te bucuri mai mult ca ei.
Te intreb daca te-ai bucura daca copilul tau ar merge la un teatru laic si ar fi foarte fericit.
Sa vorbesti despre ce dai. Dar te asigur ca darurile care mi le fac ei ma costa. Mai mult nu are rost sa starui. Eu nu daruiesc minuni, asta e treaba lui Dumnezeu, nu a mea. Eu nu-i ademenesc, daca pot ii rasplatesc pentru ceea ce fac. In ce priveste profitul, te inseli. Ceea ce fac e misiune si singurul scop e sa-mi lucrez talantul dat de Dumnezeu.
Daca copilul meu ar merge la un teatru laic, nu m-ar deranja, doar sa nu dea banii pe prostii. Eu am fost multi ani la teatru, acum nu prea am posibilitatea, am fost chiar agent teatral. Credinta nu elimina cultura sau stiinta ci, lupta cu pacatul.

Remarc foarte mare perseverenta pentru a demonta argumentele creadinciosilor. N-ai sa reusesti niciodata, dar cum ti-am mai zis pe undeva, mi se pare ca nu a"ari" pe acest forum numai pentru ca esti ateu. Presupun un scop foarte precis si premeditat.

Doamne ajuta!
Reply With Quote