View Single Post
Vechi 06.09.2009, 15:20:43
E_my E_my is offline
Senior Member

Data înregistrării: 02.10.2007
Religia: Ortodox
Trimite un mesaj prin Yahoo pentru E_my
Implicit

Am urmarit postarile voastre pentru ca am suficiente probleme medicale care pot duce la infertilitate, si este un subiect la care m-am gandit si eu indelung.

Eu cred ca traiti ignorand mana Lui Dumnezeu in viata voastra, va puneti nadejdea in oameni si nu in El..E adevarat ca in zilele noastre se poate recurge la variante neortodoxe pentru a capata o sarcina, dar totusi, cum rostesti Tatal nostru spunand "Faca-se voia Ta", daca tot voia ta te incapatanezi sa o faci? Nu il maniati pe Domnul cu increderea prea mare in oameni si in voi, lasati-va in bratele Lui parintesti, El singur stie ce e mai bine pentru noi..

Nu am nici un drept sa rostesc cuvintele astea, poate si tu, Sofia, le-ai gandit la inceput, dar treptat credinta in Domnul s-a transformat intr-un alt soi de credinta, si s-a racit,tu stii mai bine...

Rabdare si nadejde, daca Domnul stie firele noastre de par, pasii nostri, oare nu stie El si suferinta ta? Nu stie El ravna ta de a fi mama? Poate trebuie sa mai astepti ca sa fii cu adevarat pregatita pentru un asemenea eveniment, sufleteste, ca sa fii o mama mai buna ( ma refer la faptul ca poate Domnul asteapta sa iti mai slefuiesti sufletul prin durere si suferinta, ca sa ii poti da copilului tau invatatura cea buna )...

Nu deznadajdui, mai bine petrece timpuil in rugaciune, decat pe la usile spitalului asteptand...Spovedeste-te de tot ce ai facut, din copilare pana acum, impartaseste-te si nu uita sa mergi la Sfantul Maslu. In Domnul sa iti fie nadejdea, lasa-te in voia Lui,El stie ce iti trebuie cu adevarat pentru mantuire, nu tu..

Doamne ajuta!
Reply With Quote