Am o matusa care s-a casatorit la 31 de ani. Dupa casatorie, toti asteptam cu nerabdare copiii, dar nimic..
Au urmat lungi perioade de consultatii(ani), tratamente, mergeau saracii cu eprubetele cu sperma in buzunar repede la cabinet, ca sa li se faca analizele..
Dupa tratamente, rugaciuni, dureri sufletesti, framantari, reprosuri,promisiuni catre Dumnezeu, a ramas insarcinata. A nascut o fetita superba, iar in timp ce alapta fetita, a ramas inca o data insarcinata. A uitat promisiunile si a facut un prim avort...dupa asta, nu iti pot spune cate au mai urmat, a mai nascut un baietel, si altele..Acum 6 ani cand am plecat eu de acasa, erau 4 avorturi in 2-3 ani..(iar copiii sunt asa cum parintele Arsenie Boca spune ca sunt copiii parintilor cu avorturi, efectiv ti se suie in cap si copii mai galagiosi si mai rai ca ei nu am vazut)
Cred ca Dumnezeu stia de ce nu ii da copii, dar uite ce se poate intampla cand cerem cu orice pret ceva..
Un alt exemplu este cel al unei cunostinte(50 ani). S-a casatorit la 20 de ani, si 4 ani au incercat sa aiba copii, insa nici un rezultat..S-au rugat, au promis, samd..crezi ca ar fi spus ei atunci ca daca vor avea copii ii vor avorta? Au avut un baiat si in timp ce il alapta, a ramas din nou insarcinata. Acum au doi copii(26 si 25 ani) si regrete in suflet pentru sufletele pierdute, ultimul acum 7 ani..Stii ce mi-a spus? "Mai bine nu nasteam pe nici unul decat sa ajung sa pierd atatia.."
Parintele Paisie Aghiritul vorbea o data despre o femeie care isi dorea tare mult copii, dar nu a avut.Spunea ca era cea mai iubita in cartierul ei de catre toti copiii, ca era ca o mama a lor, a tuturor..Astfel, chiar daca nu a avut copiii ei, s-a bucurat si de iubirea de mama..
Dumnezeu stie suferinta ta si stie de ce deocamdata nu ai ramas insarcinata..Ai rabdare si roaga-te mult, inmoaie-ti sufletul,nu mai fi bataioasa, pastreaza rugaciunea, ca sa poti fi o mama cat mai buna..
Doamne ajuta!
|