Citat:
În prealabil postat de topcat
Te-as ruga sa imi spui daca pe vremea lui ceasca era mai multa violenta in scoli sau nu
Despre cum isi cresc ateii copiii, te-as ruga sa-ti tii gindurile timpite acasa, habar nu ai despre ce vorbesti.
|
Pe vremea invocata, frica era rege si tinea in frau orice, chiar si ispita. Bisrica era distrusa sistematic de... sistem, iar oamenii o aparau. Si mai erau parinti care stiau de Dumnezeu si de rusine, care au apucat educatia religioasa. Copiii lor s-au lepadat mai repede de El, tocmai ca le-a lipsit si vedem rezultatele in ce spuneam mai sus.
Pana la urma iti dai arama pe fata. Ceea ce am afirmat sunt lucruri extrem de reale. Le cunosc atat din experientele prin care a trecut copilul meu- ca mama, cat si prin prisma activitatilor pe care le am in societate. Deci, nu e vorba de ganduri, ci aspecte concrete ale vietii noastre cotidiene. Si probabil limbajul trivial nu lipseste nici din cancelarie, asa cum se intampla cand eram eu profesor de informatica, sau cu alte ocazii. Si te asigur ca cei ce-l folosesc, nu sunt din cei ce frecventeaza biserica...Tocmai ai oferit o mostra...
Doamne ajuta!