Citat:
În prealabil postat de caminaris
Hmm, evreule, tu mi-ai insirat aici niste aberatii despre, citez: "Invierea mortilor,incetarea razboaielor si conflictelor in toata lumea si cladirea din nou al Marelui Templu pe muntele Moria in Ierusalim." .
|
Cami, cred ca ti-ar fi mai de folos sa incepi prin a fi mai respectuos cu oamenii , in opozitie cu inginfarea adusa de un titlu pe care ti l-ai asumat arbitrar, cel de detinatoare a adevarului absolut.
Acest OM, evreu,da, are un nume, MOSHE, bine?, asa cum mamicuta ta draga ti-a dat si tie un nume si nu te-a facut doar romanca sau tiganca. Deci hai lasa aroganta si incearca sa practici iubirea aproapelui. Uite ti se ofera o ocazie. Nu este practica iubirii care ti-o imaginezi tu, ci Dumnezeu te atinge acolo unde esti mai increzuta!
2. Moshe, incearca de nu stiu cit timp sa-ti evoce dpdv al Iudeilor exact punctele de rejectare a crestinismului de catre ei insa nefiind teolog ii lipsesc citatele din Biblie, insa eu din cite imi aduc aminte in Isaia si in alte parti sunt mentionate cele amintite de el si de care stim si noi foarte bine, evenimente insa, care dupa credinta noastra se vor intimpla la a DOUA venire infricosata a Imparatului, a Adevarului, a lui Hristos. BUN! Deci hai sa o luam usurel, fara istericale si injurii la adresa evreilor.
Deci conform VT , venirea Mesiei se produce DOAR o DATA si trebuie sa corespunda cu evenimentele listate
Conform NT, Mesia, al nostru Hristos, nu vine doar o data ci de doua ori
Deci am lamurit, datele initiale ale problemei
Acum hai sa rugam pe cei mai versati decit noi in ale citatelor din VT sa ne dovedeasca prin pasaje VT ca Mesia este proorocit sa VINA DE DOUA ORI, nu O DATA asa cum spun Iudaicii.
Oare putem gasi asemenea pasaje? unde clar ni se spune ca El se va NASTE, va MURI, va INVIA, se va INALTA dupa care va REVENII, in mijlocul evenimentelor listate de 15 ori de catre Moshe, de MESIA, sub forma dumnezeiasca, imagine, de altfel, proorocita si de alte religii si culturi, nu numai de evrei. Exista chiar si triburi de salbatici care il asteapta pe Mesia, moment in care vor invia toti mortii iar pamintul ne va fugi de sub picioare!
Doamne lumineaza-ne si ne invata!