Citat:
În prealabil postat de cristiboss56
Atenție mare a cui voie o facem ! A Tatălui sau a diavolului , în asta stă echilibrul duhovnicesc. Spui că putem și noi lucra, dar fără Voia Sa nimic nu putem face. Mar atenție în ce direcție forțăm lucrurile. Oricum voia lui Dumnezeu nu va fi nici când în jocurile de noroc și în "jocurile" de laborator . Deci mare atenție la nuanță și la îndemnurile tale , dragă Fani !
|
Este adevarat ce spui, de aceea ziceam si eu ca trebuie sa fim atenti cat sau mai bine zis SA nu 'fortam mana' lui Dumnezeu, asa cum reiesea si din exemplele lui E-my. Stiu si eu de cupluri care incearca cu dispoerare sa aiba copii si devine o obsesie care le poate distruge familia, si nu se stie cum va fi daca le au.
Cred ca hotararea daca si cat sa incerce aceste metode ramane hotararea fiecarui cuplu in parte. Fiecare sa cantareasca si sa-si cerceteze inima. Parintele duhovnic poate ajuta in luarea acestei hotarari, bineinteles.
Eu ma opuneam numai la ideea ca este rau in principiu si ca sa il lasam pe Dumnezeu 'singur' sa ne dea copii.
Inca un gand: oricum, daca nu vrea Dumnezeu, care este Datatorul de viata, nu avem copii oricate metode naturale si medicale am folosi.