View Single Post
Vechi 06.09.2009, 21:48:20
cristiboss56's Avatar
cristiboss56 cristiboss56 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 16.12.2006
Locație: Oricare ar fi vicisitudinile zilelor și anilor,oricare ar fi durata lor,vine ora răsplatei:BRĂTIANU
Religia: Ortodox
Implicit Foarte adevărat :

Citat:
În prealabil postat de teatru-copii Vezi mesajul
Eu o percep golita foarte mult de continutul primordial de taina, si o vad mai mult negot, uneori chiar in iubirea de copii, parinti. Desi lumea pare sa aiba iubirea in centrul ei, sa existe din ea si prin ea, taina este suprimata si de aici vin toate relele. Parintii de multe ori au impresia ca copii le sunt un fel de proprietate, isi fac idoli din ei, nu inteleg ca sunt de fapt ai lui Dumnezeu, fiecare cu un destin propriu. Si nu de putine ori, dragostea lor egoista ii distruge. De aici criza prin care trece astazi familia. Ar fi nevoie de mult efort sa reconstruim acest edificiu - taina iubirii dintre barbat si femeie. Ma intreb daca nu cumva face si ea parte din tragismul mantuirii si de fapt singurul sens este cel al iubirii de Dumnezeu.
Singurul sens este cel al iubirii de Dumnezeu ! Dar cum pot spune că-L iubesc pe Dumnezeu, de nu-mi iubesc aproapele, soția , copilul ce tot El mi le-a dat ? Cum pot spune că-L iubesc pe Dumnezeu când nu pot ierta ? Ory și La petit Moc au multă experiență în acest sens și poate ne împărtășesc ceva în acest sens . Nu-L putem separa pe Dumnezeu de proprile-I porunci , de voia Sa , pentru că altfel credința noastră n-ar face două parale , ar fi doar fraze și lozinci nefolositoare. Uite, dragă Teatru de copiii , personal am dobândit o mare victorie, după mult timp mi-am cerut iertare tuturor vrăjmașilor mei și tuturor celor ce mă urăsc și nu numai atât, am sufletul împăcat din acest punct de vedere . Este un pas din cei mulți ce-i mai am de făcut pentru ca Dragostea de Dumnezeu , să nu fie o vorbă goală fără conținut. Doamne ajută ! +