Citat:
În prealabil postat de Fani71
Este adevarat ce spui, de aceea ziceam si eu ca trebuie sa fim atenti cat sau mai bine zis SA nu 'fortam mana' lui Dumnezeu, asa cum reiesea si din exemplele lui E-my. Stiu si eu de cupluri care incearca cu dispoerare sa aiba copii si devine o obsesie care le poate distruge familia, si nu se stie cum va fi daca le au.
Cred ca hotararea daca si cat sa incerce aceste metode ramane hotararea fiecarui cuplu in parte. Fiecare sa cantareasca si sa-si cerceteze inima. Parintele duhovnic poate ajuta in luarea acestei hotarari, bineinteles.
Eu ma opuneam numai la ideea ca este rau in principiu si ca sa il lasam pe Dumnezeu 'singur' sa ne dea copii.
Inca un gand: oricum, daca nu vrea Dumnezeu, care este Datatorul de viata, nu avem copii oricate metode naturale si medicale am folosi.
|
Plus de asta , femeile ce nu au copiii trebuie să înțeleagă că nu sunt cu nimic mai prejos decât cele ce au copiii. Personal nu încurajez metodele de laborator , ci mai degrabă recomand înfierea de copiii , mult plăcută cu siguranță lui Dumnezeu .