Subiect: Cum este corect?
View Single Post
Vechi 05.02.2007, 19:33:48
cozia cozia is offline
Senior Member

Data înregistrării: 20.01.2007
Implicit

Citat:
În prealabil postat de cristiboss56
Cel mai bine ma concentrez asupra rugaciunilor in pat . Este un pacat a spune rugaciunile in pat? Trebuie o anumita pozitie obligatorie? (in picioare sau genunchi).
Mie mi s-a atras atentia de catre un calugar de pe Valea Oltului(si mi-a ramas imprimata in minte pe viata, m-a lovit ca un traznet) sa nu fac rugaciuni culcat cu exceptia cazului daca sunt bolnav la pat, si nici macar sa nu ma sprijin de pereti daca vreau ca rugaciunea sa fie ASCULTATA.

Dumnezeu vrea sa depui efort pentru a-L accesa, intr-un cuvint SA FI TREAZ, nu sa te lasi pacalit de diavol care-ti va da impresia ca te poti concentra in pat(AICI ESTE MAREa PACALEALA)

Deci da-te grabnic jos din pat, scutura-te de SOMN, daca nu poti altfel da-ti cu putina apa pe ochi si roaga-te in picioare sau in genunchi. Eu ma rog in picioare pentru ca pot sa ma rog mai mult timp sau in sezut, insa NICIODATA SPRIJINIT DE PERETE.
CUM AI ATINS PERETELE, CUM AI ADORMIT. Sper ca intelegi. Mie ca si calugarului care mi-a spus acest lucru nu-mi place sa explic prea mult. Cine are urechi de auzit , aude!

Dumnezeu nu are nevoie de oameni adormiti!
Reply With Quote