View Single Post
Vechi 07.09.2009, 20:59:47
pacatosul's Avatar
pacatosul pacatosul is offline
Member

Data înregistrării: 06.02.2008
Locație: Brasov
Religia: Ortodox
Implicit Lasati-ne!!!!!!

Dragul meu cine esti tu sa judeci ortodoxia si popoarele ortodoxe?Esti un om eretic si sectant si atat.
In locul tau mi-as tine gura ca poporul nostru de-a lungul istoriei sale a rezistat ca natiune,desi permanent am avut cel putin 3 imperi mari,care, abia asteptau sa ne manance de vii si nu au reusit,credinta a pastrat intreg neamul romanesc si l-a intregit la momentul potrivit.
Plecam la lupta cu sabia si crucea si asta a reusit sa ne uneasca si sa ne ajute sa ducem razboaiele pana la capat cu rele si bune si Dumnezeu a avut grija de noi,dar si ne-a mustrat cand am uitat de El vezi perioada comunista cum se instaleaza cand poporul roman s-a indepartat de credinta.
Sa ne uitam in natiunile majoritar protestante ca SUA unde moralitatea a ajuns la un nivel periculos de jos,unde Dumnezeu este mentionat doar la ocazi speciale ca imormantari si botezuri.Unde Dumnezeu este ceva la trecut,o fabulatie sau o legenda.Uitate Rusia este popor majoritar ortodox si e printre cele mai mari puteri din lume pe toate planurile.
Mai sus clar a prezentat fratele meu in credinta ca Iisus va sta langa Biserica Sa mereu de la inceput,pana la sfarsit.
Cat de naiv si credul trebuie sa fi sa crezi ca Iisus Hristos a intemeiat Biserica si apoi a lasat-o in paragina si a uitat de ea timp de 1800 de ani cand s-a trezit fermiera asta din S.U.A tara tuturor ereziilor sa vada Adevarul.Atunci daca Biserica a pierdut drumul ce s-a intamplat cu crestini ei i-a uitat Dumnezeu pe toti i-a lasa asa timp de multe secole pe drumul gresit?Nu dragul meu Biserica Sa s-a pastrat de atunci si pana acum aceleasi invataturi aceeasi Biserica in care Hristos e viu si cap al ei.
Hai sa fim seriosi insemna ca esti chiar mai naiv decat pari singurul dus in erroare esti tu,daca nici macar inselaciunea si minciuna asta no vezi apai poti sa te duci in continuare cu biserica ta sectanta,ca nici ratiunea nu mai functioaneaza la voi atat de intuecata va e mintea.
Am mai zis pe cand America era abia descoperita noi aveam asezari monahale de sine statatoare cu traire in Hristos.Asa ca sectantilor lasati-ne ca argumentele voastre sunt ridicole si aberante,nici un copil de 5 ani nu ati putea convinge cu argumentele astea,doar cei foarte naivi si creduli ar putea crede ca aveti dreptatel!!!ORTODOXIE4EVER....afara cu sectanti,afara cu cei ce isi bat joc de Biserica Lui Hristos...
Si inainte sa raspunzi sectante la mesajul asta ca vei raspunde(doar nu esti tu mai prejos orgoliu te obliga) desi nu vei avea adevarul de partea ta ca de obicei,gandestete de 2 ori pana sa mai judeci Ortodoxia ca ea mantuie oameni decand voi nici macr nu existati ca biserica sau ca persoane!
Ce lasa minunile Biserici Noastre vrei sa-ti arat un articol despre ce crede un mare fizician nu ortodox sau altceva care a cercetat Lumina de la Ierusalim si nu are raspuns pentru ea e un mister...asa ca ciocu mic cand o sa faceti voi asta ,atunci sa vii la noi.....
Singurul pericol pentru Biserica Lui Hristos sunteti voi sectanti care rupeti suflete din Trupul Lui Hristos nu-i nimic va veni si plata voastra!

Last edited by pacatosul; 07.09.2009 at 21:04:14.
Reply With Quote